Vanhemman naisen kanssa lapua

vanhemman naisen kanssa lapua

sinne tavarat. Meillä ei ole naapureina, muita kun kesämökkiläisiä. Tätä kesti jonkin aikaa, eivätkä ajatukseni kulkeneet kovin selvästi. vanhemman naisen kanssa lapua vanhemman naisen kanssa lapua

Vanhemman naisen kanssa lapua - Nuori

Hän oli keski-ikäinen mies ja asui kaksin 18-vuotiaan tyttärensä Anniinan, isälleen lempinimellä Ninni, kanssa omilla rahoilla rakennetussa omakotitalossa. Sofia oli heistä vanhin, ehkä noin 50 vuotta. Laitoimme ruokia kaappiin ja sokeri piti laittaa yläkaappiin ja olin itse juuri polvillani pussien ympärillä, kun äitini kurkotteli yläkaappiin. Tunnistin siitä pissan hajun, mutta en muuta. Työnsin nyt kieleni ruskehtavalle reiälle ja aloin nuolla sitä. Hän kehuu minua ja saa oloni tuntumaan mahtavalta. Lopulta olin pelkissä pikkuhousuissani. Avasin rintaliivien hakaset ja sain käteeni äidin pehmeät rinnat. Minulle annettiin tehtäväksi hankkia ruokatarvikkeet illan grillijuhlaa varten. Siirryin ylemmäksi jolloin tunsin äidin huohotuksen korvassani. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla. Minä olin tuolloin aloittanut lukion toisella luokalla ja äitini oli juuri täyttänyt. Olin saanut nostettua hameen lanteille ja vein käteni äidin jalkoväliin painellen jännittyneesti kädelläni hänen housujen peittämä karvoitustaan. Tuo voisi olla hänen tyttärensä, kuiskutellaan nuoremman naisen kanssa seurustelevan miehen selän takana. Yritin taistella vastaan, mutta penikseni vain jäykistyi ja jäykistyi. Älä sieltä, se on niin hävettävä jos sinä sieltäkinhän yritti vastustella. Nainen on itse kolmekymppinen, mies kuusikymppinen. Samassa työnnyin äitini pilluun ja tunsin kostean puristuksen kullissani.

Vanhemman naisen kanssa lapua - Seksisuhde

Äiti valitti ja nytkyi samalla tavalla kuin silloinkin Purin ja suutelin reisien sisäpuolia ja pyöritin sormeani pillussa joka aivan litisi kosteudesta. Känsin äidin eteeni ja suutelin häntä suoraan suulle, äiti sulki silmänsä ja piti huuliansa yhteen puristettuna. Minä punastuin ja naiset alkoivat nauraa. Hänen hameensa nousi ylös ja paljasti pyöreät ihonväristen sukkahousujen verhoamat kimmoisan näköiset reidet. Painuimme molemmat sängylle ja aloin suutelemaan taas äitiäni, tunsin miten sylki valui suustani äidin kaulalle ja samanaikaisesti sormeni oli löytänyt kostean vaon. Mä vanhemman naisen kanssa lapua oon luullut, että noi vanhemmat naikkoset oisit ihan tympäntyneitä ja vastentahtoisia tekeen kaikkea jännä sängyssä, mutta olin värässä. Lämmitin saunan ja kerroin naisille sen olevan valmis. Ensin ollaan niin diivaa rakennekynsien ja lady diamonsien kanssa, ja sitten vaihdetaan tommosiin rujoihin runnomisjuttuihin. Muistan sen reissun ikuisesti. En vastannut vaan asetuin kontilleni hänen reisien juureen ja työnsin kieleni äidin vittuun. Rikusta oli alun pitäen tuntunut siltä että Sandra vain oli halunnut pitä heidän taloaan yksin sinä iltana. Alushousut yltivät reisien juureen.

0 ajatusta “Vanhemman naisen kanssa lapua

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *