Mies etsii paria etsin miestä

tartun nyt siis noihin vuoden takaisin ajatuksiin. Se on se mikä vetä mielen matalaksi ja tekee hereillä olosta turhan tuntuista. Vaikka siihen pitäisi periaatteessa olla jo tottunut, että kerta toisensa jälkeen on tän asian kanssa taisteltava, niin vaikea sitä on silti hyväksyä. Siinä missä ekoilla kerroilla olin aina ruma, tyhmä, osaamaton ja arvoton, niin sittemmin olen kuitenkin onnistunut väittämän monissa asioissa vastaan. Koen siis edelleen olevani suurimmaksi osaksi ihan sama ammattitaitoinen ja osaava ihminen, joka on läheisilleen tärkeä rakas ja arvokas, enkä näe peilikuvassakaan muuta vikaa kuin surullisen katseen. Ja hei, muistetaan kaikki, että avun hakeminen ei ole luovuttamista ja heikkoutta, se on taistelua ja rohkeutta. Vuosia kestänyt mielen vuoristorata on opettanut paljon.

Mies etsii paria etsin miestä - T

Asiat ei ole lainkaan niin huonosti kuin ovat joskus olleet. Mä olin kirjoittanut vuosi sitten postauksen, jonka tuolloin kuitenkin jätin julkaisematta. Tai se voi toimia joka päivä ihan täysin normaalisti, pukeutua siististi, nauraa kavereiden jutuille, leipoa pullaa ja harrastaa. Mutta ehkä tämä on, tai siis kyllähän tämä on, taas ohimenevä. Sillä kuten sanoin, vaikka nyt onkin matalalentoa, niin tämä on mikroskooppisen pientä menneisiin verrattuna. Mun jutut ilmeisesti on alkanut kuulostaa pahoilta. Miksi ei saatana ole mitän väliä sillä, että olen kiskonut itseni kuopasta jo monta kertaa, olen syönyt läkkeitä, tunnollisesti käynyt vuosien terapian ja tehnyt hirveästi töitä omien ajatusmallieni muuttamiseksi? Jos ei jokin velvollisuus, kuten työ, pakota nousemaan ylös, en keksi ainuttakaan syytä miksi olisin hereillä.

Videos

Schoolgirl worships Miss Tiffany s feet.

Mies etsii paria etsin miestä - Me Naiset Blogit

Tällä me maataan yhdessä sängyssä, masennus ja minä. Mutta kun tuntuu, ettei ole järkeä, ei syytä, ei toiveita, ei haaveita. Tuo on kyllä tympeä klisee, että masentunut ihminen vain makaa pimeässä peiton alla. Siksi odotankin niin kovasti tulevaa operaatiota ja toivon, että siitä tulisi avoleikkaus, koska sellaisen fyysisen "vamman" takia on hyväksyttävä olla saikulla.". Saati sitten pesulle, syömän, pukeutumaan tai lähtemän ovesta ulos. Haluan sanoa myös sen, että vaikka nyt tuntuu, että "en jaksa uskoa tulevaisuuteen tippaakaan", niin se valoisampi tulevaisuus on oikeasti saavutettavissa. Ei edessä ole sellaisia kamalia aikoja joita olen joskus kokenut. Tä on nyt vaan hetkellistä matalalentoa. Vuodet ovat myös vieneet masennuspeikostani pahimman terän. Ja läkeannoksen nostoa voi aina harkita. Niin, sama ihminen voi masentuneenakin olla toisena päivänä täysillä töitä tekevä hymyilevä tyyppi ja toisena taas se peiton alle kutistunut mytty, joka ei jaksa edes nousta edes juomaan vettä. Miksi kaikesta siitä huolimatta se paska koittaa aina kiivetä takaisin olkapälle lietsomaan harmautta ja merkityksettömyyttä? Mutta mulla se on aina ollut tosi vahva oire, että haluaisin vain nukkua. Se pitä kiinni ulkomaailmassa ja arjessa. En vaan ollut jaksanut nousta, ja miksi olisinkaan. Tyyliä metsästämässä klo 17:53.1.2018, poiminta, se on ollut osa mun elämä jo yli 15 vuotta.

Eroottinen: Mies etsii paria etsin miestä

Tiivistetysti asiat ovat näin: en tunne iloa mistän, en jaksa mitän, inhoan itseäni, en jaksa uskoa tulevaisuuteen tippaakaan, tunnen mittaamatonta ahdistusta ja raivoa työssäkäynnistä, kadulla kävellessäni toivon auton ajavan pälleni, jotta päsisin sairaalaan, tai mietin mihin kohtaan voisin puukottaa itseäni niin, että saisin tarpeeksi pitkäkestoisen. Jatkan niitä perusasioita, että koitan aikatauluttaa joka päivälle jotakin minkä vuoksi on noustava. Sitten mä katsoin itseäni peilistä punaisiin silmiini ja mietin, että miksi taas. Mutta koskaan ei ole tullut hetkeä, että olisin sen olemassaolon voinut unohtaa. Koen, että minulla ei ole oikeutta jädä sairaslomalle, koska en ole tarpeeksi sairas. Ehkä mun pitä vaan antaa itselleni lupa olla hetken aikaa se nukkuva mytty, joka ei keksi ainuttakaan asiaa (paitsi eläinvideot joka kiinnostaisi ja olisi mies etsii paria etsin miestä kivaa. Ja puhun olostani äneen tai edes kirjoitan. Mut silti sen mieli on kipeä. Että tällä se pitkäaikainen "ystäväni" masennus yrittä taas kuiskia korvaani, ettei elämälläni ole merkitystä. Nyt se on taas hivuttautunut luokseni. Ihmisen ei tarvii jädä auton alle tai saada puukosta ollakseen "riittävän sairas". Mistä lie livahti postiluukusta tai oven saranapuolelta. . Jos tätä lukee nyt joku, joka miettii, että nuo mun 2007 vuonna kirjoittamat olot voisi olla omasta kynästä, niin haluan vaan sanoa, että älä pidä asioita sisälläsi, vaan hae apua. Se on opettanut myös kikkoja ja keinoja miten toimia arjessa vältelläkseen pidempiaikaista lamaantumista. Vaikka ei siltä tunnukaan, niin järkeni muistaa kyllä. Se on opettanut sen, että kyllä se kuuluisa aurinko taas joskus paistaa risukasaan. Tänän mä sanoin sen itselleni ja muillekin äneen. Sillä niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, niin jo näiden muutamien asioiden tähän kirjoittaminen sai ajatuksia vähän siihen suuntaan, että ei tässä oikeasti olla syöksykierteessä. Mä en siis ollut kokenut olevani "riittävän sairas vaikka paskana oli niin nivelet, suolisto, lapsentekovehkeet kuin mielikin ja kipujen vuoksi läkkeitä meni päivittäin kourallisia.

0 ajatusta “Mies etsii paria etsin miestä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *