Takaapäin nussiminen nainen haluaa seksiä

takaapäin nussiminen nainen haluaa seksiä

onkin piristävä, sillä heidän aamu olikin ollut kiihkeän kuuma). Janne oli painanut kalunsa Jaanan sisän, aivan tyveen asti, tämä oli jo tuntunut Jaanasta erittäin hyvältä. Eli vähän enemmän intohimoa siihen, tulikos selväks? No niin pyllistä kunnolla Anu Tero teki parhaansa, mutta asento oli jo niin mahdoton, että Teron pyllistys oli lähinnä muodollinen. Siinä oli sun aamiaises, sun peppus on sen verran veltto, että pätin pitä sut laihdutuskuurilla pari viikkoa. Kun Teron peppu alkoi hitaasti tottua liikkeeseen, Antin työnnöt nopeutuivat. Jore örisi ja jatkoi: niin, näytäppäs sitten vähän pyllyäs ensin.

Videos

Parinvaihtobileet thai: Takaapäin nussiminen nainen haluaa seksiä

Vähitellen Tero oivalsi miten pystyi hengittämän nenän kautta. Tällä välin Jaanakin oli noussut pöydästä, kun Janne jo asetteli patjaa lattialle. Perhosetkin kiinnostivat Jannea, niitäkin piti tarkkailla, varsinkin ohdakeperhosta täytyi hetken seurata. Tero otti tähän Anttiin yhteyttä sähköpostitse ja sai pian vastauksen. Hunajan huokuttelemana muurahaiset tunkeutuivat joka puolelle Teron ruumista. Saunamökki on rannalla, laiturin tuntumassa. Peloissaan Tero teki työtä käskettynä, jonka jälkeen Antti alkoi sitoa remmejä kiinni. Janne oli ollut aina vähän hidasälyinen. Tästä seurasi vain se, että Antti läimäytti Teroa kovaa poskelle. Kännyttyän kasvot Jannea kohti, huomaa Jaana jotain uutta Janne, onko kasvoillasi pieni hymy? Juotuaan vettä, Janne kaatui X-asentoon nurmelle haukkomaan henkeä. Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä nostamatta koko ruumistaan. Saken kasvonpiirteet olivat varsin kovat ja niitä korosti yksinkertainen korvarengas vasemmassa korvassa. Tero tuijotti vain lamaantuneena lattiaa. Tämän tietäen Antti tekikin mahdollisimman rajuja vetoja. Jaana heilauttaa kättän Jannelle, huutaen pihan toiseen pähän Janne, mennän saunamökkiin kahville! Antti sanoi rauhallisesti: hengitä nenän kautta, muuten tukehdut.

Femdom, handjob, bDSM: Takaapäin nussiminen nainen haluaa seksiä

Janne on Jaanan pällä, tukeutuneena käsiinsä. Antti meni hanan luo ja avasi sen. Terosta oman kakan nuoleminen oli kuvottavinta mitä oli koskaan tehnyt. Jaana tarrasi käsillän kiinni patjan reunoista, koska olo oli niin mahtava. Sä taidatkin olla vielä neitsyt. Isku oli sen verran kova, että Tero ei uskaltanut enä olla tottelematta ja työnsi kielensä ulos. Hän pättä käntyä Jannea kohti, tuntui selvästi, että Jannekin olisi jo valmis työntymän Jaanan sisän. Tero oli kuitenkin heidän kokoerostaan, joka korosti alistaja-alistettu asetelmaa. Antti jatkoi tätä pitkän, eli siis nai Teron haaraväliä. No niin selälles nyt siihen lattialle, huora tohon noi! Mä nain sua nyt takaapäin pyllyyn. Ei Setä tee Anulle mitän pahaa Anu on vain vähän karvainen. Jaana halusi kokeilla muutakin kuin omia sormia, vaikka silläkin tyylillä sai hyvänolon, mutta nyt hän kalev spa hinnasto lauttasaari hieronta halusi vieläkin enemmän. Antti uhkasi ja jatkoi Saat sitä varten pinsetit, että nypit jokaisen karvan heti pois kun se alkaa kasvaa. Jaana meni edeltä laiturille, Jannen vielä vetäessä uikkareita jalkaansa saunamökissä.

0 ajatusta “Takaapäin nussiminen nainen haluaa seksiä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *