Pillua netistä nainen panee

pillua netistä nainen panee

saat tulla heti, kun sulta tulee Sä sait maistaa mua Mäkin haluun sulta Mä haluun juoda sun spermaa, Markus, kuiskailee sisareni puristellen purkaukseen valmistautuvaa kaluani. Hiestä kostuneet vartalomme liimautuvat yhteen. Syntinen ja kielletty himo leijui ympärillämme vain odottaen hetkeä sulkeakseen meidät taas syliinsä. Haikein mielin tiedämme, että nämä juhlat on nyt loppu Tulevaisuuden ja uusien seikkailujen odotus tekee kuitenkin eteenpäinmenosta mielekkän. Sivuutin huomiotta turistimassan kauniit tytöt. Haluaisitko sä kokeilla sitä mun kanssa?

Sä meinaat panna: Pillua netistä nainen panee

Ann-Marin käsi irtautuu kaulaltani ja hakeutuu alas. Voin elävästi kuvitella tuttavapiirini ilmeet, kauhun, moraalisaarnat, maastakarkoituksen ja roviolla polton, jos he tietäisivät, että Ann-Mari ja minä, sisko ja veli, harrastimme seksiä keskenämme, halusimme sitä vapaaehtoisesti ja himoitsimme toisiamme. Kompuroimme kohti sänkyä kaatuen päiväpeitteelle. Meillä ei tietenkän ole mitän kunnollista liukastetta ja olemme jo luopumassa aikeesta, kun sisareni keksii hakea kylppäristä kertakäyttöisen shampoopussin. Omaan huohotukseeni sekoittuva Ann-Marin voihkinta täyttä pienen hyttimme. Kyllä kai me rakastamme toisiamme ihan samalla tavalla kuin ennenkin, kuin sisko ja veli, eikä tä seksi sitä muuksi muuta. Mariii Eiiii Multa tulee ihan pian Varovastii Kohta tulee, kiemurtelin lähestyvän orkkuni pelossa. Ann-Mari kiihdyttä lanteittensa liikettä. Raukeus laskeutuu minuun, mutta en salli itselleni nukahtamista, sillä haluan meidän kokevan vielä paljon tänä lupausten ja intohimon yönä. pillua netistä nainen panee pillua netistä nainen panee

Sä: Pillua netistä nainen panee

Muutamia kymmeniä raivoisia työntöjä ja laukean Ann-Marin vielä orgasmin kourissa sykkivän pilluun. Toisiimme kietoutuneina hamuan sisareni terhakan nännin huulteni väliin. En myöskän halua käydä uudelleen läpi eroottista prosessia, joka johti Ann-Marin kertomiin menomatkan tapahtumiin. Ann-Marin ote kiristyy huulten puristuessa kaluni ympärille ja hän ottaa huutoni säestämänä kaiken suuhunsa. Laapseeeeet Mariii ja Markooo. Kiinteiden, uskomattoman sileiden poskien välistä pilkottaa pieni helakanpunainen nipukka. Hitaasti, kuin kiusaten liikutan kieltäni hänen kiimaisessa vaossaan Ann-Marin kietoessa jalkansa päni ympärille lanteitaan rytmikkästi liikuttaen. Suutelen häntä pitkän nauttien hänen käsistän, kosketellen hitain käsin sisareni kiinteitä rintoja ja ruusunpunaisia, terhakoita nännejä Kehrävä Mirriä. Mä oon nähny netissä kaikenlaisii juttuja, mitä nais seuraa seksiseuraa chat vois tehdä, mut en tiä, kehtaanko mä sulta kysyy. Emme ole jäneet kiinni, mutta muutamia kihelmöivän jännittäviä läheltäpiti-tilanteita on ollut. Saat tehdä mulle mitä ihan kaikkee. Älä huolehdi ehkäisystä, se on kyllä kunnossa. Kiertoajelu kaupungilla, museot, Kuninkaanlinna ja vanha kaupunki sekoittuivat mielessäni pakkopullaksi, kun odotin vain paluumatkan alkua.

0 ajatusta “Pillua netistä nainen panee

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *