Pillu täynnä spermaa nainen etsi miestä

Teroa laittamaan suunsa tai pyllynsä kopin suulla olevan reijän kohdalle, niin että Antti sai tyydytettyä kullinsa reijän kautta. Huoneen keskellä oli vankka voimistelupukki. Vähitellen Antin sperma alkoi pulputa Teron pyllyreijästä ulos. Ensin Antti laittoi yhden sormen sisän.

Pillu täynnä spermaa nainen etsi miestä - Raiskaa se kiimainen

Antti oli iso mies, noin 190 cm pitkä ja kohtalaisen lihaksikas. Koska Tero ei nähnyt mitän hän paniikissa törmäsi usein seinän tai johonkin huonekaluun. En tiennyt, että tuollainen laukeaminen oli edes mahdollista, mutta olin varma, etten ollut hiplannut itseäni. Odotusta ei helpottanut sekän, että hän näki Jannen kalun olevan täysin jäykkänä ja paksumpi kuin hän oli osannut kuvitella, joka nyt oli aivan lähellä hänen märkä vakoonsa. Remmeissä olevat kädet olivat jo aivan puutuneet ja haarojen pitäminen levällän oli aina vain vaikeampaa. Voideltuaan vielä oman kullinsa vaseliinilla, Antti siirtyi Teron taakse ja työnsi täydessä komeudessaan olevan kullinsa pän Teron peppuaukolle, joka sojotti ilmaan. Janne ottaa halausotteen, kun Jaana makaa tajunta sumentuneena hänen pällän ja voihkii. Peloissaan Tero totteli nopeasti.

Videos

Milf-seuraa: Pillu täynnä spermaa nainen etsi miestä

Ähh ei lopeta, Setä, mä pyydän. Jaana nostaa lantiotaan, jolloin jäykkä Jannen kalu nousee pystyyn kovana. Jannen suuri terska paljastuu kokonaan, näky saa Jaanan vaon kostumaan. Kun Tero teki virheen tai kun Teron yritys ei tyydyttänyt, Antti pakotti Teron menemän kontalleen ja laskemaan viisi raipaniskua. Käytävän pässä oli lukittu teräsovi.

0 ajatusta “Pillu täynnä spermaa nainen etsi miestä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *