Naisen tyydytys bdsm novelli

naisen. Pasi oli joutunut pian pikakomennukselle toiselle paikkakunnalle ja eikä ollut tullut soittaneeksi naiselle. Pasi katsoi ihmetellen kahta pyllistävä naista. Nuori mies vaikeroi ja pyöritti kieltän Paulan klitoriksen ympärillä. Pasin kalu oli saanut uutta intoa ja lähes kuukauden selibaatin jälkeen nuori mies oli viriili. Ennen kuin Pasi ehti sanoa mitän, Paula painoi huulensa vasten hänen suutaan.

Naisen tyydytys bdsm novelli - Eroottisia

Annan kieli eteni pitkin kalun suonikasta vartta terskaa kohti. Anna tuli hajareisin Pasin rinnan pälle ja tarjosi nännejä miehen suuhun. Sitten hän otti kalun varresta kädellä kiinni ja aloitti suulla sekä kädellä rytmikkän liikkeen. Hän olisi hieman huolestunut, jolleivät naiset olisi olleet herättelemässä hänen kaluaan. Eiköhän anneta Paulalle jotain katseltavaa? Olet nyt Paulan leikkikalu. Olut maistui hieman metalliselta, mutta menetteli. Anna oli 40-kymppinen nainen, jolla oli runsaat naiselliset muodot ja tietty naisellinen olemus, joka sai Pasin kurkun kuivumaan. Hän ohjasi kalun sisälle ja hieroi toisella kädellä klitorista ja kiveksiä. Silti Pasi käsitti, ettei Annan reiden hively voinut tarkoittaa iloista viatonta piirileikkiä, vaan jotain ihan muuta olipa sitten Paula messissä tai. Nuori mies halusi kärsimättömästi, että toinen naisista ottaisi kalun suuhun. Saanko kohta sitä kalua?, Anna pyysi. Hän voihki matalalla änellä nautinnosta Paulan ratsastaessa hitaasti ylös alas. Sinulla on kaikki mitä tarvitset. Hitaasti Paula ohjasi kalua suuhun. Paula ratsasti ja lypsi pillulla kalua omaan tahtiin. Ja kun suudelma pättyi, Anna suuteli Pasia, ettei kieltävä vastaus ollut mahdollinen.

Naisen: Naisen tyydytys bdsm novelli

Anna jännittyi, huudahti ja valahti sitten Pasin pälle. Kerroin tässä Paulalle sinusta, kun saavuit baaritiskille. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin T: Mies 49v. Anna nousi kalun pältä ja istuutui sängyn pähän sormeilemaan pillua. Hän nuoli intohimoisesti kiveksiä, suonikasta kalun vartta ja muhkeaa terskaa. Siitä alkoi monivuotinen seksisuhteemme joka jatkuu edelleen, toivottavasti ikusesti. Mies mumisi tyytyväisesti, kun Paula otti samalla hetkellä suihin ja esti erektion katoamisen. Annan käden kosketus tuntui kuumottavalta ja sormet sivelivät edeten kohti haarojen väliä. Paulan pitkä kuiva kausi sai hänet kiimasta melkein sekaisin. Paula siirsi Annan hiukset syrjän Pasin kasvoilta.

0 ajatusta “Naisen tyydytys bdsm novelli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *