Etsin miestä seksiä sukkahousuissa

etsin miestä seksiä sukkahousuissa

Jaana oli myös eronnut. Rinnoilta silmäni vilahtivat nopeasti alas, jossa katsettani tervehti kauniisti siistitty karvakolmio. No, mitäs tuosta tavoittelin leikillisyyttä, mutta tunsin pienen pettymyksen, sillä olin jo hiljaa toivonut jotain aivan muuta.

Vanhempaa tai: Etsin miestä seksiä sukkahousuissa

Kovankarheat nännit tuntuivat uskomattoman hyvältä vasten terskan alapintaa. Takaapäin pöydän pällä olin ottanut vuokraemäntäni ja lopulta lauennut hänen sisänsä. Kauheeta, ku tämmönen vanha nainen koskettelee nuorta poikaa, Jaana totesi naurun lomassa ja iski minulle viekkaasti silmä. Kuulin kyllä, kun saunahuoneen ovi kävi noin tunti sen jälkeen, kun olin hipsinyt vähin änin takaisin omaan huoneeseeni. Eiku mä vaan sitä, että et viittis laittaa lenkkisaunaa lämpimäksi, kun on niin mukava käydä lenkin jälkeen saunassa. Yritin epätoivoisesti ohjailla Jaanaa, joka kuitenkin pian turhautui ja otti ohjat omiin käsiinsä. Jaana oli välitön, nauroi paljon ja minulle tuli tunne, että hän jopa flirttaili kanssani.

Etsin miestä seksiä sukkahousuissa - Ravintola Loop ravintola_loop

Jaanan äntely kiihotti minua ja tunsin, kuinka orgasmi alkoi lähetä. Kahvikuppikin oli särkynyt, mutta olimme tuskin edes huomanneet sitä. Talossa ei ollut saunaosaston lisäksi muuta mahdollisuutta peseytyä, joten toisinaan kuulin kuinka ovi toisella puolen käytävä kävi ja vesi alkoi virrata suihkuhuoneessa. Sitten Jaana avasi suihkun ja alkoi pestä  itseän. Jaana istui lattialla ja sadatteli itsekseen. Sitten istuimme sylikkäin hetken aikaa vuodesohvalla.

0 ajatusta “Etsin miestä seksiä sukkahousuissa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *