Tarinat eroottiset pari hakee miestä

huomasin, ettei Jaanalla ollut alla muuta kuin valkoiset rintaliivit. Mies oli lähtenyt hiljattain omille teilleen parin yhteisestä kaksikerroksisesta rivitalosta, eikä Jaana ollut nähnyt mitän muuta mahdollisuutta kuin vuokrata talon alakerta ulkopuoliselle. Kannettavan soitin oli kiinnitetty leveälle vyötärölle. Saat koskeakin siihen ja hieroa sitä sanoi Jaana halukkaana hengittäen Jannelle. Välittömästi Jaana alkoi  ratsastaa munallani, ja liukkaudesta huolimatta tunsin kuinka hänen pillunsa hieroi munaani täydellisesti. Jaana oli pukeutunut hameeseen, sukkahousuihin ja tiukkaan paitaan. Mä siis mulle tuli vaan semmonen olo, et ois hyvä, jos puhuttas pari asiaa selväks, nii sit voitas jatkaa puhtaalta pöydältätai jotain, Jaana aloitti.

Vanhempaa tai: Tarinat eroottiset pari hakee miestä

Kuuntelin kuinka Jaana hieman ähisten riisui itseän suihkuhuoneessa. Jaana hengitti melkein yhtä kiivaasti kuin minäkin. Kyrpäni ei ollut menettänyt pätkäkän kovuudestaan vaan seisoi yhtä uljaana ja valmiina kuin hetki sitten. Silmäni osuivat keskustelun aikana useita kertoja Jaanan muhkeaan etumukseen, joka pullotti kutsuvasti ohuen villapaidan alla. Hengityksen tasaannuttua, Jaana nousi ja käveli Jannen luo, joka makasi sängyllän hämmentyneenä.

Videos

Poker Party Wife.

Kaunista Seksiä: Tarinat eroottiset pari hakee miestä

Annappas vähän paperia, ettei paikat ihan sotkeennu. Hän pättä käntyä Jannea kohti, tuntui selvästi, että Jannekin olisi jo valmis työntymän Jaanan sisän. Jaana halusi kokeilla muutakin kuin omia sormia, vaikka silläkin tyylillä sai hyvänolon, mutta nyt hän halusi vieläkin enemmän. Välillä yritin hamuta niitä suuhuni, mutta Jaanan tahti oli liian kova, että olisin siinä onnistunut. Janne ei enä tiennyt mitä tehdä kaiken tämän jälkeen, hän vetäytyi Jaanasta pois ja nousi suunnaten ripeästi omaansa sänkyyn. Auton luona oleva nainen katsoo Jannen pätöntä menoa ja pyörittä pätän, miettien Tyypillistä Jannea ja ottaa laatikon mukaansa, kantaen sen taloon sisän.

Tarinat eroottiset pari hakee miestä - Seksitreffit

Janne tunsi sormissaan Jaanan märkyyden ja lämmön. Eiku mä vaan sitä, että et viittis laittaa lenkkisaunaa lämpimäksi, kun on niin mukava käydä lenkin jälkeen saunassa. Laittaessaan paitulia ylleen, Jaana pohtii Mitähän tämä yö voisikaan tuoda tullessaan? Jaana tarrasi käsillän kiinni tarinat eroottiset pari hakee miestä patjan reunoista, koska olo oli niin mahtava. Nieleskelin ilmaa ja pystyin lopulta katsomaan varovaisesti Jaanaan, joka myös selvästi vältteli katsomasta minuun. Jaana tiesi oikean syyn Jannen hitauteen ymmärtä asioita, Jannen synnytys ei ollut täysin ongelmaton, näin kertoo se oikeampi tarina. Toivotin Jaanalle työniloa ja hipsin alakertaan. Hieroin hajamielisesti Jaanan rintaa, punnitsin sitä kädessäni. Ulkoapäin olisi helposti nähnyt minun takaraivoni ja Jaanan ylös alas panemisen tahdissa hyllyvät tissit. Mä en oikein luota noihin ajastimiin. Sori, että mä sillä lailla purskahdin nauruun se, et sä olit siel saunassa oli aika yllättävä, Jaana jatkoi. Janne havahtui ajatuksistaan Jaanan kopautukseen ikkunaan ja katsoi Jaanaa kohti, jolloin Jaana hymyili ja näytti Jannelle kädellän, että tulisi jo sisälle. Janne nousi pöydästä ilman sen ihmeempä kiirettä ja suuntasi Jaanan sängylle, kiskaisten patjan mukaansa. Jannekaan ei pysty olla enä huokailematta, kun hän hitaasti työntä jäykkä kalua Jaanan sisän. Illalla opinnoista ei tuntunut tulevan mitän, kun mieleni harhaili vähän väliä Jaanan suuntaan. Suudellen yhä uudestaan Jaana työnsi minua kohti vuodesohvaa ja lopulta tyrkkäsi minut istualleen siihen. Muutettuaan omaan asuntoon muutama vuosi sitten, Jaana oli uskaltanut alkaa illan pimennossa ennen nukkumistaan antaa käsien vaeltaa hänen muodokkaallaan vartalollaan. Jaanan ratsastaminen oli ollut niin himokkaan rajua, että Jannella oli ollut vaikeuksia olla laukeamatta, paineita oli syntynyt. Janne nousi pöydästä tuttuun tapaansa, muuttamatta ilmettän ja suuntasi omaan sänkysyvennykseen. Se oli torstai, kun Jaana koputti ovelleni. Jaana tarraa kalun varresta kiinni ja vetä terskan kunnolla esiin sekä asettaa sen häpyhuulilleen. Jaanan oli nyt kasattava ajatuksensa ja kampasi saunan pukuhuoneessa pitkiä vaaleita hiuksiaan, yrittäen ajatella jotain muuta kuin Jannen alastonta vartaloa. Jaana painaa peppuaan Jannen lantiota vasten ja hieroo varovasti pepullaan Jannen kalua. Kuvitelmissani Jaana yllättyi eleestäni, niin ettei saanut sanaa suustaan.

0 ajatusta “Tarinat eroottiset pari hakee miestä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *