Sm bondage hieronta eroottinen

28, mukaan suomalaisten sidontaharrastajien märä on noussut hurjasti. Hillittömän nautinnollista ja ihanaa mutta mitä oma mieheni mahtaisi tuumata? Se on riski, joka kuuluu harrastukseen, Ceci toteaa. Sinä kesäkuisena perjantaiaamuna istuin tympäntyneenä venerannassa. Ja se sopi minulle täysin. Erittäin mielenkiintoisia ovat: piiskaus, kuritus, tallonta, läkärileikit, hengityksen kontrollointi - naamalle istuminen (pöksyt jalassa härnäminen, cbt - (ei neuloja sähkö (turvallinen laite eritteet (kultasuihkut, sylkileikit erilaiset nöyryyttävät teot sekä kaikenlaiset fetissi- ja palvontasessiot. Lantiovyö - strap-on harness - pukee minua hyvin - sitä on ilo näyttä ja taitavasti käyttä.

Sm bondage hieronta eroottinen - Mistress

Jos alusvaatteiden muovi- tai metalliluut napsahtavat sidontaharrastuksessa poikki, voit loukata itsesi. Hän nimittäin nautti salaa siitä, kun huomasi toisten miesten haluavan minua. Kieputus ja one column tie, sidonnassa voi käyttä partiosta tuttua merimiessolmua, mutta myös esimerkiksi boola boola -solmua (katso opetusvideo). Kun päset sidontoihin asti, jätä köyden ja ihon väliin aina kahden sormen mentävä väli, jotta köysi ei kiristä liikaa. Sitä voisi verrata ehkä joogaan. Myös prostata hieronta ( eturauhasen hieronta  tantra hieronta ja body-hieronta ovat taitolajini. Siihen ei paljoa tarvita, sillä jokainen osaa painella, hieroa ja puristella kevyesti käsillän.

Videos

Video sm dominatrice claudiacuir godeuse.

Hieronta: Sm bondage hieronta eroottinen

Mutta hänen naisystävänsä oli sm bondage hieronta eroottinen varsinainen riivinrauta. Hänen käsittelynsä tuntui aivan julmetun hyvältä, mutta samalla tilanteessa oli edelleen jotain märittelemättömän outoa. Nautinto on varmasti molemminpuolista! Nainen mökötti ja mies ei selvästikän tiennyt, mitä tehdä uudehkon tuttavuutensa kanssa. Tämä taas tuntuu hierottavasta usein varsin eroottiselta.

0 ajatusta “Sm bondage hieronta eroottinen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *