Seksi kaupat rintsikoiden koko

ja jos tilaa väränlaiset, on hirveä rumba lähettä ne takaisin ja pyytä tilalle parempaa kokoa. Kysymyksiä imetyksestä ja lapsen ravinnosta tuli paljon, ja koin olevani vain entistä enemmän epäonnistunut.

Ei enä väränkokoisia: Seksi kaupat rintsikoiden koko

Tämä postaus alkoi sopivien rintaliivien löytymisen ilosta, mutta kaiken kaikkiaan tähän on koottu monenlaisia näkemyksiä kirjoittajien omista rinnoista ja rintaliiveistä. Ja vielä semmoinen juttu, että varmistakaa, että myös miehenne tietävät kuppikokonne. Juttu on nimittäin niin, että vaikka kaupasta löytyy hyviä, kohottavia, muotoilevia ja liftaavia rintaliivejä, ei niiden varaan kannata täysin laskea jos on vielä mahdollisuuksia siihen, että rinnat näyttävät yhtä hyviltä ilman niitä kuin niiden kanssa. Olikin ehkä yhden sortin onnenpotku, että pari vuotta sitten tapahtunut parin kilon laihtuminen ja muutaman kuukauden kestänyt luova e-pillerikokeilu pistivät rintaliivikokoni täysin uusiksi. Kaarituista on kahta näkemystä: toiset pitävät niitä tiehyttukosten riskinä (tiehyttukos syntyy paikkaan, mistä maito ei päse vapaasti virtaamaan, joko pakkautumisen tai ulkoisen häiriön, kuten kaarituen tai laukun hihnan takia).Toisten mielestä kaarituet ovat ok, kunhan liivit ovat oikean kokoiset eli kaarituet asettuvat rintakehälle, eivät rinnan kudokselle. Eli kun rintaliivit ovat kunnolliset (on yhtä kuin oikean kokoiset, oikean näköiset, oikean tuntuiset ja oikeaan tarkoitukseen tehdyt ovat ne ihan mieletön ase maailmaa vastaan. (Okei, ei näin nyt ihan oikeasti tapahtunut ilmeisesti, mutta annetaan legendan elä.) Minun mielipiteeni on, että rintaliivit eivät todellakaan ole naisten riistoa ja miesten typerä keksintöä sen enempä kuin painovoimakaan. Että rintaliivien keskiosa on mahdollista saada koskettamaan ihoa rintojen välissä.

Seksi kaupat rintsikoiden koko - Keskustelu

Onnistuin löytämän muutama vuosi sitten yhdet oikein sievät rintaliivit, joihin oli pujoteltu lankaa ja rusettia ja kivaa kuviota, mutta yllättäen niissä käytetty kangas olikin hitusen karheampaa kuin normaali Perlessä käytetty kangas, joten ihoni ärtyi päivän aikana niistä enemmän kuin normaalisti. Synnytyksen jälkeen mielessä oli muut asiat kuin ostosten tekeminen. Ympärysmitan tulisi olla melko kireä ensimmäisellä kokeilukerralla. Tapaus B, liian pienet rintaliivit: Siis näyttäkö mun rinnat oikeesti näin pieniltä, mitä hittoa!?! Niin paljon tuskaa väränkokoisista rintaliiveistä! Ympärys on suorassa eivätkä olkaimet nosta selkämystä ylöspäin. Aihetta käsittelevästä tutkimuksesta uutisoi. Jos kaarituki painaa kainaloa, kuppi on liian iso tai väränmallinen. Imetysliivejä on kaarettomina, kaarellisina ja toppimaisina. Moni muu on kertonut jo suurien rintojen haasteista, mutta ajattelin koon sijaan keskittyä toiseen asiaan eli siihen, että olen kirjaimellisesti hyvin herkkähipiäinen.

0 ajatusta “Seksi kaupat rintsikoiden koko

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *