Mies siveysvyössä tissien väliin

painaa kevyesti alahuultani ja suuni aukeaa raolleen. Koko käsi työntyy kämmentä myöten sisäni. Hän työntä kaksi sormea sisäni ja pilluni litisee märkyyttän. Miehen häpykarvat tuntuvat karheilta liukasta pilluani vasten.

Naiset: Mies siveysvyössä tissien väliin

Hän tulee pälleni istumaan, makaan aivan avuttomana enkä voi liikuttaa edes käsiäni. Hän työntä jalkani ylös ja olen hankalassa, avuttomassa asennossa. Suu näykkii niskaani ja kädet laskeutuvat rinnoilleni. Haluan, että minua nussitaan takaapäin kuin narttua. Tissini heilahtelevat hitaasti liikkeiden tahdissa, se tuntuu hyvältä. Oikea lutkan pillu, hän sanoo. En ole vieläkän oikein tottunut tähän osaan leikistä. Tämä on jo tutumpaa. Tule vaan, sanon ja vedän päni pois. Tykkätkö tästä, lutka, tykkätkö?

Videos

Amateur threesome with my teen french girl in the spa. Sormi työntyy sisän ja mies pumppaa lyhyin, kovin liikkein. Hän on herrani, vaikka leikkiä vain kaikki onkin. Pilluni venyy ärimmilleen, ja näkymä saa miehen huokaamaan himosta. Sut on tehty nussittavaksi, tiedätkö sen? Hyvä, hän sanoo, lähtee, painaa oven perässän kiinni. Levitän jalkojani leveämmälle ja alan keinutella lantiotani. Hän käntä pätäni nähdäkseen kullin pullottavan oikeassa poskessani. Kuva: YouTube, yhdysvalloissa motorboat, eli moottorivene, tarkoittaa katukielessä myös sitä, kun ihminen laittaa pänsä naisen rintojen väliin ja heiluttaa pätä voimakkaasti samalla kun tekee huulilla moottorivenettä matkivaa äntä.

0 ajatusta “Mies siveysvyössä tissien väliin

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *