Homoseksiä thai hieronta hämeenlinna

homoseksiä thai hieronta hämeenlinna

epäilee naisia törkeästä parituksesta ja laittoman maahantulon järjestämisestä. Thaihierojat ovat päosin olleet Italian oleskeluluvilla liikkuvia thaimaalaisia naisia, joilla ei ole työlupaa Suomeen. homoseksiä thai hieronta hämeenlinna

Homoseksiä thai hieronta hämeenlinna - Turuntien Thai-hieronta

Hierojat saivat päosin pitä seksipalveluista saamansa rahat. Näistä kuusi on ollut Helsingissä Kalliossa ja loput kolme muualla Suomessa, Hyvinkällä, Hämeenlinnassa ja Kemissä. Poliisin mukaan yhteensä neljä naista on pyörittänyt yhdeksä hieromalaitosta. Perusmaksu on jänyt kokonaan paikan omistajalle. Hieromalaitoksissa on ollut töissä yhteensä 12 thainaista. Asiakkaita on hieromapaikoissa käynyt päivässä 1-5. Työajat ovat kuitenkin venyneet totutuista suomalaisista työajoista. Asiakkaat ovat maksaneet tullessaan perushinnan 30-50 euroa, jonka jälkeen he ovat tehneet hierojan kanssa uuden sopimuksen seksipalveluista. Paikkojen omistajat vangittiin, poliisi vangitsi joulukuussa neljä hieromalaitoksia pyörittänyttä naista. Osa hierojista on toimitettu kotimaahansa.

Homoseksiä thai hieronta hämeenlinna - Kanta-Häme

Toiminnassa oli katkoksia, kun naiset olivat vangittuina. Poliisi on ilmoittanut toiminnasta hieromapaikkojen tilojen vuokranantajille. Poliisi ei ole havainnut tutkimuksissaan mitän ihmiskauppaan viittaavaa. Jutun esitutkinta on valmistumassa ja tapaus siirtyy lähiviikkoina syyttäjälle. Osa hieromalaitoksista kiinni, poliisi ei ole sulkenut hieromalaitoksia. Heidät kaikki on nyt asetettu matkustuskieltoon. Lähteet: YLE Helsinki/ Anna Eksymä. Hieronta - erotic thai massage, Seksitreffit pk-seuraa tarjoavat kielletty homoseksiä thai hieronta hämeenlinna Seksiseuran. Hierontaa (ei seksiä ). Paras hieroja Hämeenlinnassa ja oma asunto. Uusi tyttÖ, hieronta HÄmeenlinna. Hieronta - erotic thai massage, Seksitreffit pk-seuraa tarjoavat kielletty Seksiseuran haku Seksitreffit. Päsivu Hierontaa (ei seksiä ) Kanta-Häme 24h ads:10 users:10 extra:70.

0 ajatusta “Homoseksiä thai hieronta hämeenlinna

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *